top of page

EFT, wat is dat

EFT staat voor Emotional Freedom Technics.

Het is een beproefde methode om emoties en blokkades te ontdoen van hun lading.

11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

EFT werkt doormiddel van acupunctuurpunten of energiepunten.

Door te kloppen op bepaalde punten op je handen, hoofd en bovenlichaam terwijl je zinnen zegt die de klacht omschrijft ontstaat er een samenwerking in de hersenen en je lichaam.

Emoties, herinneringen, blokkades en overtuigingen verliezen op deze bijzondere manier hun emotionele lading.

 

Mijn specialisatie ligt op het gebied van angst, stress en burn-out. Dit omdat ik hier zelf mee te maken heb gehad, maar ook veel mensen in mijn omgeving. Het is mooi om te zien hoe deze methode keer op keer bewijst dat het om emotie gaat. De emotie wordt los gemaakt, doorleeft en losgelaten. Dit zonder eindeloos gepraat over hoe vervelend het is.

 

EFT kan ook gebruikt worden bij pijn en ziekten. Pijn en ziekte zijn blokkades in het lichaam.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan stress die vast zit in de schouders of rug, spanningshoofdpijn en verkrampingen van spieren.

De oorzaak hiervan is niet altijd duidelijk, maar dat hoeft ook niet. Door de klachten te benoemen en te kloppen op de punten breng je een energiestroom op gang. De klachten verminderen en bij niet ernstige aandoeningen kunnen deze verdwijnen.

Het is een bijzondere en krachtige methode die direct resultaat geeft.

 

Het kloppen doe je zelf terwijl ik met je mee klop en de zinnen formuleer. Daarom is het een heel goede methode om online te doen. Jij blijft in je vertrouwde omgeving en hoeft niet te reizen.

bottom of page