Outdoor meditatie

Meer Over 

Gonda

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Gonda Gerritsen. Na 15 jaar beroepsbrandweervrouw te zijn geweest heb ik de stap gemaakt om van de brandweerauto af te klimmen en voorbereidende werkzaamheden vanuit kantoor te doen. Dit doe ik nu 5 jaar met plezier.

Daarnaast heb ik mijn eigen coachingspraktijk. Dit bevalt mij erg goed en het levert een vruchtbare kruisbestuiving op.

Waarom ik ben gaan coachen?

In 2017 gebeurde er iets met mij waardoor mijn hele leven op de kop stond; mijn relatie was over. Niet veel later kreeg ik een burn-out. Het was duidelijk dat ik het roer om moest gooien: het was tijd om voor mijzelf te kiezen. En dat heb ik gedaan!

Na mijn ervaring uit de reguliere zorg, welke bij mij niet soepel verliep vanwege wachttijden en mijn 2 therapeuten die ander werk hadden gevonden, ben ik zelf op zoek gegaan naar alternatieve vormen van therapie.

In mijn zoektocht heb ik opleidingen voor therapeuten gevolgd en ben ik in contact gekomen met holistische werkwijzen. Deze werkwijze baseert zich op het feit dat er interactie bestaat tussen lichaam en geest. 

Al snel bleek dat de pijn in mijn rug vastgezette emoties waren. Natuurlijk had ik gehoord dat stress in je nek en schouders kon gaan zitten, maar dat er veel meer emoties vast in je lijf gaan zitten was mij niet bekend.

Hierin ben ik mij verder gaan verdiepen en ben mijzelf en mensen om mij heen gaan behandelen.

Toen ik bezig ben gegaan met de lichamelijke klachten te koppelen aan emoties, gevoelens en onverwerkte ervaringen kwam ik erachter dat dit doorgaans los van elkaar wordt gezien. Voor pijnklachten ga je naar de dokter of fysiotherapie. Voor onverwerkte emoties naar iemand om daarover te praten.

Daarna merkte ik op dat door alleen te praten over een gebeurtenis de lading bleef. Dit kon zijn een emotionele lading en/of een pijnsensatie. Ook bij de fysiotherapeut was de pijnklacht maar voor korte duur opgelost.

Bij een holistische benadering zag ik dat, door de koppeling te maken met het gevoel de lichamelijke en/of emotionele pijn die aan een gebeurtenis vast zitten, zowel de emotionele als lichamelijke pijn worden opgelost.

Door echt te luisteren naar wat mijn lichaam te vertellen heeft, hiernaar te handelen en keuzes te maken vanuit mijn hart, leef ik nu vanuit wie ik diep van binnen ben. Een prachtige ontdekkingsreis naar wie ik in essentie ben en die mij weer terug heeft gezet in mijn kracht. Dit levert niet alleen mij wat op, maar ook mijn omgeving en bovenal mijn dierbaren.

Na deze ontdekkingstocht heb ik me als doel gesteld om anderen hetzelfde te gunnen:

in balans zijn en leven vanuit innerlijke rust en kracht.

 

Ik vind het belangrijk mensen zelfstandig, zelfredzaam en onafhankelijk te laten zijn. Dit betekend ook dat ze niet afhankelijk zijn van coaches en therapeuten en dus ook niet van mij. Ik leer je dan ook technieken die je zelf kan gebruiken zonder mijn hulp.

Contact

500 Terry Francois Street

San Francisco, CA 94158

​​

Tel: 123-456-7890

Fax: 123-456-7890

info@mysite.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com